Noordzee vis

Elke week verse aanvoer van vis uit de Noordzee.

Zoetwater vis

Gevangen in onze eigen Nederlandse meren.

Wereldwijd

Biologisch gekweekte vis van onze gekwalificeerde leveranciers.

Schelp- en schaaldieren

Alleen de beste selectie vers uit de Noordzee.

Honest. Simple. Fresh.

Honest

Wij gaan voor duurzame relaties met onze klanten én leveranciers. Dat betekent dat wij staan voor eerlijke handel, tegen een faire prijs. Wij kopen onze producten wereldwijd direct bij de bron. Om onze afnemers te verzekeren van kwaliteit en betrouwbaarheid en altijd een concurrerende prijs. Wij keuren onze verse vis uitvoerig en werken met gecertificeerde partners. Daarom kunnen wij iedere dag weer staan voor onze producten. We are Honest.

Simple

Onze grote kracht is onze eigen productiefaciliteit, gevestigd in Urk, de visserijhoofdstad van Nederland. Wij verwerken onze vis zelf en houden hierdoor een sterke grip op de hele keten, van inkoop tot verwerking, van voorraadbeheer tot verpakking. Daar bovenop hechten we grote waarde aan flexibiliteit. Wij spelen in op de wensen van onze klant: van mixed pallets tot full loads. Our process is Simple.

Fresh

Wij gebruiken enkel verse producten in ons proces en richten ons niet op de massa productie. Daarom kunnen wij vol overtuiging zeggen dat we kwaliteit kunnen bieden. We only work with Fresh.

“Het is eerlijk en voor ons heel simpel: onze focus ligt op het product, daarom kunnen wij garanderen dat het vers is.”